Сьогодні: Вт, 23-04-2024    16:27:16
Житомир » Новини » Політика » 2008 » Июнь » 5 » 14:08:14

В Житомирскій ОДА планують відставку Віталія Француза?

05-06-2008, 14:08:14 2334 Коментарі 1 Читать на русском

В Житомирскій ОДА планують відставку Віталія Француза?
Найближчим часом проти голови Житомирської Віталія Француза може бути розіграний сценарій його відставки, але в який спосіб це буде зроблено – поки невідомо. Про це пише видання «ПроЖитомир» зі ссилкою на достовірні джерела в Житомирський облдержадміністрації.

Як зазначає джерело в облдержадміністрації, новоявлений член «Єдиного центру», голова Житомирської ОДА Юрій Забела мав розмову з головним «сценаристом» ЄЦ Віктором Балогою. Під час цієї розмови керівник Секретаріату Президента, зіславшись на домовленості з Партією Регіонів, запропонував Юрію Володимировичу взяти участь у кампанії, яка має суттєво змінити політичний вектор Житомирської обласної ради.

Можливо, до ЄЦ примкнуть ще й екс-хадеесівці Ярослав Долгих та Ірина Синявська, пише Петро Шкварка, ПроЖитомирЪ.

В разі, якщо спільними зусиллями ЄЦ та ПР в обласній раді, переворот таки вдасться, буде розіграно карту проти Блоку Юлії Тимошенко. Адже, зрозуміло, що ані «Єдиний Центр», ані Партія Регіонів органічно не переварюють Юлію Володимирівну. До цієї коаліції може долучитися і частина фракції «Наша Україна». Хоча, спостерігаючи київський синдром, у самій «Нашій Україні» назріватиме розкол і це будуть не найкращі часи для їхньої фракції. На це, швидше за все, і розраховуватиме нове об’єднання.

Інший сценарій у разі намагання домовитися з БЮТом. Тоді, скоріше за все, Віталій Француз однаково поступиться місцем найбільш поступливому своєму однопартійцю. Останнім може бути навіть нинішній заступник голови обласної адміністрації Ігор Орлов. Хоча це залежатиме від того, що буде поставлено на карту. Адже на сьогоднішній день ані Єдиний Центр, ані Партію Регіонів політичний розклад у обласній раді не влаштовує. Як не влаштовує він, швидше за все, і Юрія Забелу, не як члена ЄЦ, а як губернатора.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 1
1 D2   • 21:04:58, 07-06-2008 [Материал]

Француз сам пришел в результате заговора/переворота/,так что новый поворот в этом деле не страшен.
Борьба за власть отвлекает народ от простых вопросов к власти,а это главное. Европа уже рядом
avatar

Інші новини Житомир: