Сьогодні: Ср, 24-04-2024    08:59:17
Житомир » Новини » Влада » 2008 » Август » 12 » 12:35:18

Віктор Ющенко терміново вилітає в Тбілісі

12-08-2008, 12:35:18 1921 Коментарі 0 Читать на русском

Віктор Ющенко терміново вилітає в Тбілісі

Сьогодні, 12 серпня, Президент України Віктор Ющенко в терміновому порядку відправляється до Тбілісі, заявив український МЗС.

"Всі дії і политико-дипломатичні заходи, які здійснюються представниками міжнародних організацій і лідерами окремих країн поки що не принесли ніяких результатів", повідомили в прес-службі МЗС.

У українському зовнішньополітичному відомстві вважають, що військові дії Російської Федерації вийшли за межу конфліктної зони і перекинулися на інші території Грузії, набуваючи загрозливих масштабів і порушуючи суверенітет і територіальну цілісність незалежної держави.
 
З кожною годиною збільшується загроза мирному населенню Грузії і  потоки біженців", заявили в МЗС.
 
У зв'язку з цим президенти України, Польщі, Литви і Естонії ухвалили рішення 12 серпня терміново вилетіти до Тбілісі.
 
"Метою місії лідерів чотирьох європейських країн - зустрітися з демократично обраним президентом Грузії і його урядом і зупинити трагічний розвиток подій", заявили в МЗС України.
 
Раніше секретар ради Національної безпеки Грузії Олександр Ломая заявив, що в Тбілісі прибудуть президенти Польщі, Литви, України, Франції і Естонії.
Крім того, вчора агентство AFP з посиланням на президента Грузії Михайла Саакашвілі повідомило, що президент Франції Николя Саркозі прибуває у вівторок в грузинську столицю.

Нагадаємо, Україна стала однією з перших держав, після початку військових дій в Південній Осетії тих, що відкрито зайняли сторону Грузії і що підтримали її територіальну цілісність. Про це «Журнал Житомира» повідомляє Кореспондент.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: