Сьогодні: Пт, 29-03-2024    17:11:55
Житомир » Новини » Кримінал » 2008 » Июль » 21 » 09:30:39

У Житомирі затримана банда автомобільних злодіїв-наркоманів

21-07-2008, 09:30:39 1716 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі затримана банда автомобільних злодіїв-наркоманів

У Житомирі затримана банда з трьох автомобільних злодіїв, на рахунку яких понад 30 крадіжок  автомашин житомирян на суму понад 30 тис. грн.

Як заявив «Журналу Житомира» начальник кримінального розшуку УМВД в Житомирській області Сергій Ертус, в Житомирі цього року почастішали крадіжки  автомобілів - лише впродовж першого півріччя їх було зареєстровано понад 100. Ці злочини скоювалися переважно вночі.
 
”Зловмисники проникали в машини, розбивши шибку або скориставшись ножицями для відкриття дверей. З автомобіля забирали все, що могло скласти яку-небудь цінність: від магнітол, акустичних систем до запасних коліс. Вони не нехтували також і особистими речами власників”, - відзначив Ертус.
 
Він повідомив, що на цьому тижні працівники міліції затримали три раніше судимих житомирян, які ніде не не працювали, а займалися крадіжками  автомобілів громадян. Міліцією вже встановлена причетність цих осіб до 30 таких злочинів, - уточнив начальник кримінального розшуку і повідомив, що члени банди - наркозалежні люди.
 
За його словами, викрадені речі вони реалізовували на ринках Житомира і водіям таксі.
Зараз проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення обставин і умов здійснення крадіжок і причетності затриманих до інших подібних злочинів. Про це «Журналу Житомира» повідомляє УНІАН.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: