Сьогодні: Пт, 19-04-2024    15:37:35
Житомир » Новини » Події » 2008 » Июнь » 20 » 20:00:01

На трасі Київ-Житомир загинули дві повії

20-06-2008, 20:00:01 4715 Коментарі 0 Читать на русском

На трасі Київ-Житомир загинули дві повії
ДТП відбулося на межі Київської і Житомирської областей близько 22.00. Водій легковика Фольксваген прямував з Києва додому до Вінниці. На освітленій ділянці дороги він не помітив двох жінок, які чи то стояли на проїжджій частині, чи то переходили дорогу. Автомобіль наїхав прямо на них.

Свідки ДТП говорять, що жінки того вечора були напідпитку. Слідчі Державтоінспекції вважають, що в аварії винні і водій, і його жертви. Це не перша аварія із смертельними наслідками для повій, говорять інспектори.

— У районі пішохідного переходу водій автомобіля Фольксваген здійснив наїзд на двох жінок, — розповідає заступник начальника ДАІ МВС України в Житомирській області Ростислав Анрощук. — Від отриманих тілесних ушкоджень вони загинули на місці. Водій стверджує, що їх не бачив.Допускається, що це жінки легкої поведінки, які були частими гостями в цьому районі і заробляли тут гроші.

На довколишній автозаправці жінок добре знали. Вони кожен вечір приїжджали сюди з сусіднього села «заробити». Жінки не піклуються про особисту безпеку — стоять на узбіччях, переходять трасу в невстановлених місцях. Багато хто з них знаходиться в стані алкогольного сп'яніння. Найчастіше дівчата гинуть восени, коли світловий день закінчується рано, а вони продовжують «працювати». Водії запевняють, що дівчат легкої поведінки легко розпізнати і виходити їм на дорогу зовсім не обов'язково.

— Я тут регулярно їжджу, — признається водій хури Сергій. — Бувало таке, що повії буквально під колеса кидаються, а не тільки на середину дороги виходять. Тільки дарма вони це роблять — їх далеко видно, охочий без зусиль їх розпізнає і, якщо потрібно, сам зупиниться.Про це «Журналу Житомира» повідомляє Скандальний Житомир.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: