Сьогодні: Пт, 29-03-2024    08:12:35
Житомир » Новини » Кримінал » 2008 » Май » 22 » 11:31:54 оновлено: 20:39:05

Керівник МНС Житомирщини Володимир Герговський помер від отруєння?

22-05-2008, 20:39:05 2714 Коментарі 0 Читать на русском

Керівник МНС Житомирщини Володимир Герговський помер від отруєння?

У Житомирі вчора вдень у відділенні інтенсивної терапії обласної лікарні помер начальник головного управління МНС в Житомирській області Владимир Герговський. За попередніми висновками медиків, його смерть наступила в результаті отруєння, повідомляє «КоммерсантЪ-Украина».

За фактом смерті Володимира Герговського Житомирська обласна прокуратура проводить дослідчу перевірку.

Як повідомило виданню джерело в ГУ МНС в Житомирській області, «Герговський повернувся 19 травня до Житомира з Автономної республіки Крим, де проводив відпустку. Наступного дня (20 травня) у нього було декілька зустрічей, одна з яких проходила за вечерею в ресторані «Полесянка». Через деякий час Герговський відчув себе погано і викликав невідкладну допомогу». Спроби медиків врятувати життя начальникові ГУ МНС в Житомирській області не принесли результату, біля полудня він помер. За попередніми висновками лікарів, смерть наступила в результаті отруєння.

За відомостями газети, до розслідування підключені всі силові структури. Крім міліції справа знаходиться на контролі у СБУ і прокуратури області.

За словами прокурора Житомирської області Миколи Франтовського, в даний час за фактом смерті Владимира Герговського проводиться дослідча перевірка.

«Ми розуміємо, що можуть виникнути підозри у вбивстві, тому все ретельно перевіряємо. Поки не проведена експертиза і комплекс слідчих дій, однозначних висновків щодо причин смерті Герговського робити не можна», – повідомив видання Франтовський. Він також додав, що зараз ведеться пошук людей, які були з Герговським напередодні і під час вечері. З будинку загиблого для експертизи були вилучені продукти.

НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: