Сьогодні: Пт, 19-04-2024    14:53:21
Головна » Публікації » Інтернет

Лайфхаки при приготуванні морозива


Лайфхаки при приготуванні морозива

Морозиво – улюблений десерт не лише для дітей, а й для дорослих. Багато людей дивуються: як з простого молока можна зробити таку смакоту? До того ж у домашніх умовах. Проте це не тільки можливо, а й легко та дуже смачно. Дійсно, найголовнішим десертом літа вважається морозиво, а на https://lasunka.com/blog/yak-zrobiti-morozivo-z-moloka-prost-reczepti/ ви можете дізнатися багато смачних деталей про цей літній десерт.

Поради з приготування морозива

  • для м’якого морозива треба використовувати найжирніші молочні продукти. Якщо ви хочете більш легкий десерт, то обирайте молоко із мінімальною жирністю;
  • якщо ви життя не уявляєте без морозива, то придбайте пристрій мороженицю. Він дуже спрощує усі процеси приготування, бо автоматично замішує масу. Без неї вам доведеться перші чотири години стояти над мискою;
  • для кращого застигання використовуйте пластикові формочки або великі контейнери для їжі;
  • не бійтеся використовувати топінги: джеми, варення, шоколад та інше;
  • додавайте різноманітні сиропи до заморозки, а не після;
  • не подавайте десерт одразу після застигання. Дайте йому постояти трішки за кімнатної температури. Так вам буде простіше формувати кульки;
  • Різні добавки змінять у кращій бік смак вашого морозива. Наприклад, лимонний сік сильніше загустить масу, а крохмаль зробить текстуру більш однорідною.

Як зробити морозиво «Крем - Брюле»

Цей смак полюблять ще з дитинства. Готувати його нескладно.

Додайте згущене молоко до звичайного на п'ятнадцять хвилин. Далі замішайте суміш. Після цього вершки потрібно збити вінчиком. Вони мають збільшитися у 2-3 рази.

Не припиняючи процедуру, влийте тонкою цівкою суміш з молока. Перекладіть готову масу у контейнер та кілька раз постукайте дно вашої формочки або контейнера. Це робиться, аби вийшли повітряні бульбашки.

Залишіть у морозильній камері мінімум на 8 годин. Краще на всю ніч.  

Полуничне морозиво

Потрібно змішати жовтки з ваніліном, цукром та крохмалем. Після цього влити сік лимона.

Поставити на вогонь молоко, довести до кипіння. Влити суміш та знову довести до кипіння. Далі, за бажанням, додайте згущене молоко – воно надасть смак карамелі.

Збийте полуницю у блендері. Змішати фруктове пюре із молочною сумішшю. Розлийте та відправте у морозильну камеру на сім годин. Якщо полуниця заморожена, то злийте зайву воду.

Полуницю ви завжди можете замінити іншими фруктами або ягодами.  


08-09-2020 658
Комментариев: 0
avatar

Читайте також: