Морозиво – улюблений десерт не лише для дітей, а й для дорослих. Багато людей дивуються: як з простого молока можна зробити таку смакоту? До того ж у домашніх умовах. Проте це не тільки можливо, а й легко та дуже смачно. Дійсно, найголовнішим десертом літа вважається морозиво, а на https://lasunka.com/blog/yak-zrobiti-morozivo-z-moloka-prost-reczepti/ ви можете дізнатися багато смачних деталей про цей літній десерт.
Цей смак полюблять ще з дитинства. Готувати його нескладно.
Додайте згущене молоко до звичайного на п'ятнадцять хвилин. Далі замішайте суміш. Після цього вершки потрібно збити вінчиком. Вони мають збільшитися у 2-3 рази.
Не припиняючи процедуру, влийте тонкою цівкою суміш з молока. Перекладіть готову масу у контейнер та кілька раз постукайте дно вашої формочки або контейнера. Це робиться, аби вийшли повітряні бульбашки.
Залишіть у морозильній камері мінімум на 8 годин. Краще на всю ніч.
Потрібно змішати жовтки з ваніліном, цукром та крохмалем. Після цього влити сік лимона.
Поставити на вогонь молоко, довести до кипіння. Влити суміш та знову довести до кипіння. Далі, за бажанням, додайте згущене молоко – воно надасть смак карамелі.
Збийте полуницю у блендері. Змішати фруктове пюре із молочною сумішшю. Розлийте та відправте у морозильну камеру на сім годин. Якщо полуниця заморожена, то злийте зайву воду.
Полуницю ви завжди можете замінити іншими фруктами або ягодами.