Сьогодні: Чт, 28-03-2024    18:29:04
Житомир » Новини » Кримінал » 2008 » Май » 21 » 20:02:31

Невідома особа подала до Житомирського банку підробну довідку про доходи

21-05-2008, 20:02:31 2416 Коментарі 0 Читать на русском

Вчора, 20 травня в Житомирі, до Корольовського райвідділу міліції звернувся директор Житомирського регіонального відділення одного з банків з заявою про шахрайство. Про це «Журналу Житомира» повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирський області.

Керівник банківської установи повідомив що 5 липня 2007 року невідома особа подала до банку довідку про заробітну плату, як згодом з’ясувалось підроблену, внаслідок чого отримала кошти в сумі 10 тис. гривень.

Оперативниками райвідділу встановлено, що злочин скоїв непрацюючий 39-річний житель села Кишина Олевського району.

Шахрайства у сфері кредитування набувають все більшого розповсюдження і можливих їх варіантів безліч: від підробки необхідних для отримання кредиту документів – до банального обману занадто довірливих громадян.

Правоохоронці застерігають, бути обережними при використання своїх особистих документів, укладанні договорів, ні в якому разі не погоджуйтесь на будь-які спокусливі пропозиції про отримання кредиту для когось.

Всього, упродовж минулої доби, черговими частинами УМВС України в області зареєстровано 5 злочинів. Всі вони правоохоронцями вже розкриті, а саме: 2 шахрайства та інші. 4 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: