Сьогодні: Пт, 19-04-2024    13:20:43
Житомир » Новини » Кримінал » 2008 » Июнь » 10 » 18:30:37 оновлено: 18:31:13

Проти начальника Бердичівської міліції порушино кримінальну справу

10-06-2008, 18:31:13 2265 Коментарі 0 Читать на русском

Проти начальника Бердичівської міліції порушино кримінальну справу
Проти начальника Бердичівської міліції прокуратура Житомирської області порушила кримінальну справу. Про це «Журналу Житомира» на брифінгу повідомив заступник начальника УМВС України в Житомирській області Олександр Камінний.

Нагадаємо, 30 травня поблизу міста Коростишів начальник Бердичівської міліції, Валерій Здоренко, потрапив в автокатастрофу. За попередніми даними причиною трагедіїї стала темрява та старе авто.

Пан Здоренко поспішав о 4 ранку з Коростишева, де він мешкає, на службу в Бердичів. Зранку він мав піднімати особовий склад по тривозі. Службовий автомобіль Фольцваген Боро, яким керував пан Здоренко, на великій швидкості в’їхав в ВАЗ 2101. Дві людини, що знаходились в жигулях, загинули. Одна особа потрапила в лікарню.

В автомобілі міліціонера спрацювала подушка безпеки. Водій визвав правоохоронців і швидку. Після чого в критичному стані був доставлений в реанімаційне відділення однієї з Житомирських лікарень. Наразі проти нього порушено кримінальну справу. Свідчення які він давав прокуратурі – не розголошуються.

За словами Олександра Камінного причиною ДТП стала погана видимість о 4-й ранку. До того ж авто, яке наздогнав пан Здоренко, було в поганому технічному стані (30 років експлуатації).

«Якби машина була новішою - не було б цієї трагедії», - переконаний Олександр Камінний.

Про потерпілих відомо, що вони прямували з Києва до дому у Новоград-Волинський. Їхнім родинам надана допомога на поховання і відповідні компенсації.



НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: