Сьогодні: Пт, 29-03-2024    11:31:50
Житомир » Новини » Кримінал » 2008 » Июнь » 23 » 17:21:18

Колишній начальник ТТУ Житомира Андрій Амелін завищував собі зарплату

23-06-2008, 17:21:18 2453 Коментарі 0 Читать на русском

Колишній начальник ТТУ Житомира Андрій Амелін завищував собі зарплату

Як заявив на останньому засіданні голова Житомирської обласної адміністрації Юрій Забела,  в ході перевірки КРУ з'ясувалося, що колишній начальник Житомирського трамвайно-тролейбусного управління Андрій Амелін отримував щомісячно зарплату зі всіма надбавками в сумі близько 15 тисяч гривень.

Основною доплатою начальникові була надбавка "За високі досягнення в праці", хоча очолюване ним підприємство було повним банкротом, пише газета "20 хвилин".
 
Недофінансування з боку міськради, недокомпенсація перевезення пільговиків, низькі тарифи на перевезення пасажирів – це чинники, які істотно впливали на проблеми транспортників. Але, виявляється, важливою була і та обставина, що керівництво підприємства набагато завищувало собі зарплату.
 
- Якби ми знали, скільки сам собі платить Амелін, ми б його тролейбусом переїхали, - обурюється 36-річна Валентина, що працювала у той час кондуктором і що «вибивала» з пасажирів гроші буквально по копійках. – Його щастя, що він вчасно «змився».
 
Нагадаємо, в Житомирському ТТУ виникла затримка з виплатою заробітної плати, водіям і кондукторам трамвайно-тролейбусного управління, в слідстві чого 19 лютого 2008 року  тролейбуси і трамваї не вийшли на маршрути міста, оголосивши страйк.
 
Пізніше  23 травня, мер Житомира Вера Шелудченко, звільнила Андрія Амеліна з посади за власним бажанням. Причини звільнення мер тоді не назвала.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: