Сьогодні: Пт, 29-03-2024    03:47:59
Житомир » Новини » Житомир » 2008 » Июль » 1 » 11:28:30

Атракціони житомирського парку отримали дозвіл на експлуатацію

01-07-2008, 11:28:30 1904 Коментарі 0 Читать на русском

Атракціони житомирського парку отримали дозвіл на експлуатацію
Діючі міські атракціони житомирського парку культури та відпочинку мають дозвіл на експлуатацію". Більше того, в цьому році вони двічі проходили технічне обстеження", - пояснив директор парку Анатолій Драган.

 В першому випадку – це була планова перевірка в квітні місяці, в другому – моніторинг стану атракціонів України після нещасних випадків на приватних каруселях.

Загалом на балансі комунального підприємства Парк культури та відпочинку – 30 різних атракціонів. Сьогодні працюють 16-ть. Ще два потребують ремонту. Причому, за інформацією директора парку, аби довести до ладу Колесо огляду в Гідропарку, потрібно 130 тисяч гривень, - а це може бути лише допомога з міського бюджету.

А щодо решти 12-ти паркових атракціонів, то вони вже реконструкції не підлягають, - виніс вердикт Анатолій Драган.

Втім, не все так погано. Днями завершено монтаж системи освітлення всієї паркової зони. Відтепер і в сутінках тут буде видно як вдень.

А в найближчих планах дирекції парку – наведення благоустрою території: відновлення роботи декоративних фонтанчиків, впорядкування алей, газонів, ремонт сходинок, що ведуть до набережної, реконструкція тенісного корту та ремонт двох атракціонів.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: