Сьогодні: Вт, 23-04-2024    14:37:02
Житомир » Новини » Кримінал » 2008 » Июль » 14 » 12:00:18

У Житомирській області циганки обікралі пенсіонерок і зникли

14-07-2008, 12:00:18 1793 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирській області циганки обікралі пенсіонерок і зникли
В неділю, 13 липня до Любарського райвідділу міліції звернулась пенсіонерка, жителька с.Громада (Житомирскьа обл.), із заявою про пограбування.

Про це сьогодні повідомила прес-служба МВС в Житомирський області.

Пенсіонерка заявила про те, що близько 11 години до її будинку, під приводом найму квартири, зайшли дві невідомі жінки циганської національності, після того як господарка їм відмовила, попросили позичити гроші в сумі 2 тис. гривень, залишивши під заставу каблучку, кільчики та ланцюжок із жовтого металу, після чого зникли з грошима в невідомому напрямку.  

Фактично через півгодини до райвідділу звернулась ще одна пенсіонерка, жителька селища Любар, повідомивши про аналогічну пригоду, що трапилася з нею годину тому. Пенсіонерка позичила шахрайкам гроші в сумі 800 гривень, після чого вони зникли з грошима в невідомому напрямку.

Наразі правоохоронці вживають заходів щодо встановлення осіб зловмисниць та безпосереднього їх затримання.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що шахрайство зафіксувати значно легше, ніж довести, а тим більше, найти винних у його скоєнні. Тому завжди, всюди й у всіх справах будьте більш ніж уважними. Не дозволяйте шахраям приспати вашу пильність. Не забувайте про власну безпеку.

НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: