Сьогодні: Чт, 28-03-2024    23:13:11
Житомир » Новини » Житомир » 2008 » Июль » 17 » 17:46:49

У Житомирі активно міняють труби тепломережі. ФОТО

17-07-2008, 17:46:49 2060 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі активно міняють труби тепломережі. ФОТО

У Житомирі, по вулиці 1 Травня, відразу на декількох ділянках, працівники Житомирських тепломереж ведуть ремонтні роботи по заміні труб. Якщо заглянути у відкритий колодязь, то можна побачити наскрізь проржавілі теплові комунікації.

Зрозуміло, що спроби відремонтувати хоч би частково опалювальні магістралі в Житомирі лише ненадовго відтягнуть в місті катастрофу, що нагадує знаменитий Алчевськ, пише Руслан Мороз, "За Житомир".
 
Подібні проблеми відбуваються в Житомирі і із звичайним водопостачанням.
У цьому могли переконатися жителі будинків по вулиці Довженко, до речі, що знаходиться поряд з виритим котлованом (на фото). Тоді, в Новорічну ніч прорвало трубу, що забезпечувала цілий квартал холодною водою. Тому ремонтній бригаді водоканалу довелося зустрічати Новий рік на «бойовому посту», тобто, ремонтуючи водопровід, що продірявився. Зате в перший день Нового року жителі будинків по вулиці Довженко, на ділянці між вулицями Б.Бердичевской і 1 Травня, могли споглядати безкрайнє крижане поле, більше схоже на застигле озеро, чим на звичайну вулицю. Довелося декілька днів сколювати і вивозити лід, що утворився на дорозі.
 
Кошти на ремонт виділяються небагато, і тому ремонтувати трубопровід доводиться маленькими ділянками. Тим більше дивно на цьому фоні виглядає повідомлення про те, що минулого року Житомир повернув до державного бюджету декілька мільйонів гривень неосвоєних субвенцій.
 

фото: Руслан Мороз
















НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: