Сьогодні: Пт, 29-03-2024    11:42:05
Житомир » Новини » Житомир » 2008 » Июль » 23 » 17:00:58

Влада Житомира запрошує городян обговорити проект "Статуту Житомира"

23-07-2008, 17:00:58 1717 Коментарі 0 Читать на русском

Влада Житомира запрошує городян обговорити проект

Управління по зв'язках з громадськістю Житомирської міськради закликає всіх бажаючих житомирян внести свої пропозиції і зауваження до проекту "Статуту територіального суспільства Житомира".

Як повідомили «Журнал Житомира», цей документ переводить співпрацю влади і суспільства в правове русло і розширює можливості співпраці.

Головний документ міста Житомира фактично є суспільною угодою між місцевою владою і суспільством. У Статуті чітко прописані процедури проведення суспільних слухань, місцевої ініціативи, загальних зборів за місцем проживання і ряд інших надзвичайно важливих положень.
 
Нагадаємо, ще в червні 2006 року депутатами міськради була створена робоча група по підготовці проекту Статуту. Впродовж цього часу поступили багато пропозицій. Проте, суспільна рада рекомендувала ще раз звернутися до суспільства із закликом про співпрацю.

До 10 серпня 2008 року всі охочі надати свої пропозиції до проекту Статуту можуть послати їх за електронною [ztpress@ukr.net] або поштовою адресою: м. Житомир, площа С.П.Корольова, 4/2  управління по зв'язках з громадськістю міської ради. Довідки по тел. 22-24-02.
 
  • СКАЧАТЬ: проект Статут територіальної громади міста Житомира Размер файла: 304 Kb
  •  
    Будь-яка правова держава має головній документ – Конституцію країни. Так саме і місто повинне мати свою Конституцію – Статут територіальної громади.
    НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
    Коменатрів: 0
    avatar

    Інші новини Житомир: