Сьогодні: Чт, 18-04-2024    07:24:45
Житомир » Новини » Влада » 2008 » Июль » 24 » 13:22:21

Житомирські тележурналісти каналу "1+1" опинилися в епіцентрі конфлікту

24-07-2008, 13:22:21 1990 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирські тележурналісти каналу

Здається, наша обласна влада серйозно вирішила помститися норовистим журналістам житомирського телеканалу "1+1" за ряд гострих телерепортажів, що оголяють недоліки цього самого керівництва.

Йдеться про недавній конфлікт між хмелярями Ольівського району і місцевою райадміністрацією, в епіцентрі якого опинилися тележурналісти каналу "1+1".
 
Суть конфлікту не така важлива, але якщо коротко, то вона полягає в тому, що місцева райадміністрація після перевірки хмелярської галузі заблокувала хмельовикам рахунки - нібито у останніх непорядки з проплатою за оренду землі.
 
У відповідь хмелярі в кінці червня вийшли з пікетами до будівлі райадміністрації. тут і тележурналісти настигнули, зробили репортаж, який пройшов по "1+1", пише В. Михайлов, газета "Луна".
 
Треба відмітити, репортаж вийшов цілком об'єктивний, заслуховували обидві сторони конфлікту. Проте, мабуть, районним властям навіть такий підхід до справи не сподобався. А інакше, ніж пояснити той факт, що в місцевій районній газеті "Зорі над Убортю", рупорі райадміністрації за № 27 від 4 липня цього року проскочила інформація про те, що місцевим жителям довелося продати аж три корови, щоб заплатити тележурналістам за даний репортаж, нібито що вийшов в розпал діяльності райадміністрації.
 
Цей "факт" на сторінках газети був вкладений у вуста мешканки Ольівська, співробітниці місцевої поліклініки. Словом, такий собі "голос народу", обнародування нібито інформації, яку і доказать-то практично неможливе. Зате цебер помиїв на тележурналістів вилитий.
 
- Отже, у мене тепер є три корови? - щиро здивувалася журналістка житомирського представництва телеканалу "1+1" Софія Войцеховськая, що дізналася про дивний "подарунок" тільки з вуст нашого кореспондента. - А чому я про це не знаю? Районна газета про це написала? Чесно кажучи, мені не хотілося б коментувати це марення. Своїх колег-журналістів я розумію: вони люди підневільні. Це, мабуть, місцеві районні власті таким чином вирішили нам "помститися", зробивши невдалу спробу виставити телебачення в безсторонньому світлі. І не більш того.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: