Сьогодні: Чт, 28-03-2024    18:16:26
Житомир » Новини » Суспільство » 2008 » Июль » 30 » 10:20:54

Трьох жителів Житомирщини номіновано на звання "Герой року"

30-07-2008, 10:20:54 1925 Коментарі 0 Читать на русском

Трьох жителів Житомирщини номіновано на звання
Завершується щорічна Всеукраїнська Акція “Герой-рятувальник року”. Переможці Акції будуть нагороджені Міністром з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи під час урочистого святкування Дня працівників цивільного захисту 17 вересня.

Тим часом управління МНС у Житомирський області повідомило, що на Житомирщині вже є три номінанти, пише газета "20 хвилин".

Найбільш яскравим прикладом мужності і сили духу є історія, що трапилася в Коростенському районі в кінці квітня цього року. Парубок врятував двох пасажирів „Жигулів”, що разом з автівкою пішли на дно. Герой, щоб витягти зсреденини людей, пірнав у воду, а потім вже на березі робив штучне дихання.   

Впродовж двох останніх років, нагадаємо, лауреатами Акції стали житомиряни-хлопчики, що рятували з полум’я дітей.

Започаткована Акція у квітні 2003 року МНС, вона передбачає виявлення непересічних особистостей, які проявили мужність та героїзм під час рятування людей, майна, ліквідації пожеж, аварій, надзвичайних ситуацій, стихійного лиха.

Метою акції є привернення особливої уваги населення до нелегкої, але почесної, мужньої та героїчної професії рятувальника.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: