Сьогодні: Пт, 29-03-2024    01:32:55
Житомир » Новини » Події » 2008 » Август » 6 » 14:15:34

Трирічна дівчинка з Житомира загинула на каруселі в Криму

06-08-2008, 14:15:34 1692 Коментарі 0 Читать на русском

Трирічна дівчинка з Житомира загинула на каруселі в Криму

Як повідомив начальник Коктебельськой міліції Віктор Мацаєв, 5 серпня близько 21.30 в Курортному на набережній пансіонату «Кримське Примор'я» туристка з Житомира прийшла покатати трирічну дочку на каруселі типу «ромашка».

- Поки мама розмовляла із співробітниками атракціонів, дівчинка забігла за огорожу, вирішивши вибрати собі кошик, щоб в ній прокотитися, - розповів В. Мацаєв. – Через хвилину жінка запитала дочку, чи зробила вона вибір, але та їй не відповіла.
 
Мати і очевидці побачили, що дівчинка якось не природно висить, притулившись до штанги, на яку кріпиться корзина каруселі. Тут же викликали невідкладну допомогу, але врятувати дитину медики вже не змогли. Обставини трагедії з'ясовуються, власники атракціонної завіряють, що оголених проводів на каруселях не було, пише «Кафа».
 
Як повідомили в Щебетовськой «Швидкої допомоги», прибувши на місце події, медики констатували смерть трирічної дитини від поразки електрострумом.

Як повідомляв «Журнал Житомира» в травні минулого року в Бердичівському міському парку, після капітального ремонтуупала карусель "Ромашка".

Тоді, за словами очевидців в цей час на гойдалці знаходилося всього двоє людей: дорослий і дитина. Дві машини швидкої допомоги приїхали через 5 хвилин після аварії.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: