Сьогодні: Пт, 19-04-2024    10:36:28
Житомир » Новини » Влада » 2008 » Август » 11 » 11:44:07

Шелудченко стурбована фактом бомбардування міст Грузії

11-08-2008, 11:44:07 1927 Коментарі 1 Читать на русском

Шелудченко стурбована фактом бомбардування міст Грузії
Житомирський міський голова Віра Шелудченко висловлює глибоку стурбованість у зв’язку із загостренням ситуації у Південній Осетії (Грузія). Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

Особливого занепокоєння викликає факт бомбардування мирних міст — Кутаїсі, Поті та Горі. Розгортання бойових дій на території суверенної Грузії призводить до неминучих втрат серед мирного населення і появи біженців.

За словами Шелудченко, у зоні конфлікту треба вжити заходи щодо негайного припинення вогню.

— Сьогодні всі конфліктуючі сторони, а також міжнародні організації повинні негайно припинити ведення бойових дій і сісти за стіл переговорів, щоб не допустити гибелі мирного населення, — наголошує Житомирський міський голова.


Нагадаємо, нещодавно Віра Шелудченко відвідала з офіційним візитом Грузинську республіку. Під час візиту було підписано договір про братерство та співпрацю між Житомиром та містом Кутаїсі.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 1
1 Александр   • 23:53:59, 11-08-2008 [Материал]

А где вы были когда Грузия делала алкоголь на украинском спирте и продавала в Россию.
Когда грузинскими винами были заполнены украинские магазины,и снижен ввозной акциз на вина.Хоронилось украинское винопроизводство.
Когда оружие Украина продавала (а может подарила) в горячую тоску...
Мне стыдно в отпуск приезжать на Украину,из Европы куда вас тянет.Лжецы и лицемеры вы любите себя в Украине,т.к. в вас нет Украины...
avatar

Інші новини Житомир: