Сьогодні: Чт, 28-03-2024    21:54:12
Житомир » Новини » Житомир » 2008 » Август » 12 » 17:37:45

У Житомирі почали боротися з пробками на дорогах. ФОТО

12-08-2008, 17:37:45 2091 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі почали боротися з пробками на дорогах. ФОТО
Від сьогодні вулиця Старовільська стала прикладом сучасного підходу влади до вирішення транспортних проблем у Житомирі, повідомляє «Журналу Житомира» прес-служба Житомирської міської ради.

Невеличка і тиха вуличка Старовільська у Житомирі від сьогодні прийняла весь потік дорожнього руху, за виключенням електротранспорту, по проспекту Перемоги від вул.Короленка до вул. Котовського. Таким чином було розвантажено одну з ділянок центральниої транспортної магістралі міста.

«Це один з перших кроків міської влади в роботі по вдосконаленню та покращенню руху в Житомирі та боротьбі із заторами на дорогах,» - cказав на відкритті руху заступник міського голови Ігор Гундич.

- Односторонній рух збільшує пропускну здатність щонайменше на 30 відсотків і робить більш впорядкованішим життя сучасного міста, – зазначив заступник міського голови. - За цією стратегією розвивається не лише українська столиця, одностронній рух у якій запрваджено на 44 вулицях, а й інші міста України.

Відкриття одностороннього руху на вул. Старовільській коштувало міському бюджету 100 тисяч гривень.

Йому передувала велика підготовча робота і консультації з фахівцями. Ця подія стала початком перспективної роботи по реконструкції центра міста з урахуванням майбутнього розвитку транспортної системи обласного центру, який вимагатиме розвинутої системи наземних і підземних паркінгів тощо.

Читайте также:
 
 
 






НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: