Сьогодні: Пт, 19-04-2024    05:44:00
Житомир » Новини » Житомир » 2008 » Август » 13 » 11:06:57

У Житомирі відбувся мітинг на підтримку Грузії. ФОТО

13-08-2008, 11:06:57 1865 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі відбувся мітинг на підтримку Грузії. ФОТО

Ввечері, 12 серпня близько 50 молодих людей - переважно студентів житомирських ВУЗів - організвуали стихійну Акцію на підтримку Грузії у нинішньому кавказському конфлікті.

Молоді люди з основним гаслом "Ні - війні!" та "Сьогодні Грузія - завтра Україна!" пройшли по центральним вулицям Житомира від Михайлівської церкви до консульства Республіки Грузія у Житомирі, де вже раніше розпочалась Акція на підтримку дій керівництва Грузії, повідомляє Влад Пучич.

По дорозі мітингувальників супроводжував барабанний дріб та символічні привиди сметрі, у яких можна було впізнати керівництво російської держави.

Присутні представники грузинської діаспори подякували за підтримку житомирянам. Мітингувальники випустили символічних білих голубів, після чого залишили свої слова підтримки грузинському народу на імпровізованих стендах.

За словами учасника заходу, Анатолія Мазарчука, - "Це не є акція якоїсь конкретної організації. Ми просто сьогодні вирішили влаштувати таке дійство, зателефонували своїм друзям і запросили їх. Це є молодь, яка виступає проти війни і засуджує її."

У планах молодих людей організація більш масових акцій у місті Житомирі.









 





 







 

НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: