Сьогодні: Сб, 20-04-2024    08:56:42
Житомир » Новини » Суспільство » 2008 » Август » 14 » 15:13:03

Тимошенко: Україна солідарна з Грузією

14-08-2008, 15:13:03 1750 Коментарі 0 Читать на русском

Тимошенко: Україна солідарна з Грузією

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко підкреслює солідарність з керівництвом Грузії.

"Ми солідарні з демократично вибраним керівництвом Грузії. Грузинський суверенітет і територіальна цілісність повинні поважатися", така заява Тимошенко поширена по каналах інтернет-ресурсу PRNewswire.
 
Раніше розділ політичної партії Єдиний Центр Ігор Кріль заявив, що через амбіції прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Україна може втратити свій суверенітет, повідомляє  Інтерфакс-Україна.
 
"Вже майже тиждень з початку конфлікту, прем'єр-міністр України, забравшись на відпочинок на один з островів Середземного моря разом з своїми соратниками з СДПУ(о), мовчить і вдає, що для України події на Кавказі - з розряду другорядних", заявив Кріль.
 
"У влади або взагалі немає позиції, оскільки вона займається внутрішньополітичними проблемами, або причина може бути в тому, "що хтось розраховує на підтримку Російської Федерації і не хоче робити образливих для Росії заяв", заявив Гриценко.
 
Депутат Верховної Ради, член фракції БЮТ Сергій Терьохін заявив, що відсутність коментарів представників своєї політичної сили по подіях в Грузії з небажанням сваритися з Президентом Віктором Ющенком.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: