Здавна молоко вважалося одним з найважливіших харчових продуктів. На ньому виросла не одна тисяча поколінь. Люди росли сильними і витривалими без аптечних вітамінних комплексів. Однак сучасна реакція людей на молоко бентежить, змушуючи сумніватися навіть лікарів. Що ж тоді говорити звичайним людям, які не навчені медицини… Хто ж правий? Як звичайній людині розібратися і зрозуміти, чи можна пити молоко?
Є вибір пити молоко з-під корови, куплене на ринку, або те, що продається в магазинах.
Молоко - поживний продукт, який вміщує в себе максимальну кількість корисних речовин для роботи організму людини. Воно містить в собі білки, жири, вітаміни.
Це в ідеалі. На даний момент велику вагомість набувають негативні тенденції щодо вживання саме молока. Існує думка, що молоко погано засвоюється дорослим організмом, провокує алергії і інші більш серйозні захворювання. Звичайно, вони не безпідставні. Більшою мірою причиною розвитку патологій в людському організмі є присутність консервантів в упакованому на продаж молоці і наявність в молоці слідів лікування корів (антибіотиків і ін. препаратів).
Сучасна молочна продукція представлена великою кількістю виробників, що заходячи в магазин очі розбігаються. Так ось, якому продукту слід віддати перевагу? Як вибрати продукт, який би приніс не тільки смакове задоволення, а й користь організму? Є кілька порад, якими легко скористатися:
Завжди є можливість створити собі якісні умови заради здорового життя.