Сьогодні: Пн, 29-04-2024    16:35:30
Житомир » Новини » Події » 2008 » Июль » 29 » 10:20:04

МНС: За тиждень в Житомирській області загинуло 17 чоловік

29-07-2008, 10:20:04 2241 Коментарі 0 Читать на русском

МНС: За тиждень в Житомирській області загинуло 17 чоловік

Гарячим для МНС-НИКІВ був минулий тиждень: на пульт оперативки поступив 101 тривожний сигнал про надзвичайні події або загрозу їх виникнення.

Всього за минулий тиждень в Житомирській області загинуло 17 чоловік і 66 травмовано, - повідомив «Журнал Житомира» Сергій Уланов, прес-служба МНС.
 
В суботу в райцентрі Любар через коротке замикання електрики загорівся 2-поверховий мінімаркет. Вогнем знищений відділ продажу мобільних телефонів з товаром і пошкоджено відділ канцелярських товарів. Завдяки злагодженим діям МНС вдалося врятувати матеріальні цінності на суму 250 тис. грн.
 
А напередодні 25 липня в селі Харитонівка і в селі Неділище серед білого дня блискавки спалили дах житлового будинку і сарай.
 
До речі, рятувальникам довелося надати допомогу і Житомирському обласному муздрамтеатру ім. І. Коцюби. Там закінчився сезон, і приступили до ремонтних робіт. МНС-НИКИ відкачували воду з підвалу.

Смертельно небезпечний відпочинок на воді. 24 липня в Житомирі в кар'єрі силікатного заводу потонув 12-річний хлопчик. За тиждень в області на воді загинуло ще троє дорослих чоловіків. У Андрушівськом районі, пірнаючи у воду, травмувалися два 25-річні хлопці. Один пірнав в ставок і зламав шию, другий - в річку Гуйва і отримав черепно-мозкову травму, пише газета "20 хвилин".
 
У Бердичеві трагічно закінчилося життя 65-річної пенсіонерки, вона виплигнула з п'ятого поверху. У одному з сіл Червоноармійського району впав з воза і від отриманих травм помер 74-річний чоловік. Через отруєння алкоголем загинув 37-річний житель Коростишева.
 
У травматологічне відділення Ольівськой центральної райлікарні з діагнозом  «термічний опік електричною дугою обох очей» госпіталізована 30-літня жінка. У райцентрі Ольівськ покінчив життя самогубством, перерізавши вени, 35-річний чоловік.
 
Зокрема, за минулий тиждень на території області зареєстровано 16 повідомлень про випадки травматизму, через якіх від отриманих травм, загинуло 7 і  травмовано 14 чоловік.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: