Сьогодні: Сб, 18-05-2024    17:51:27
Житомир » Новини » Кримінал » 2008 » Октябрь » 27 » 17:26:09

У Житомирі здійснено напад на депутата-бютовца Володимира Семенистого

27-10-2008, 17:26:09 2026 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі здійснено напад на депутата-бютовца Володимира Семенистого
Депутат Житомирської міської ради (голова фракції БЮТ) Володимир Семенистий заявляє про озброєний напад невідомих 26 жовтня увечері на його будинок в Житомирі.
Зокрема, за словами депутата, під час його відсутності декілька озброєних людей в масках увірвалися в будинок і протягом деякого часу утримували в будинку дружину, загрожуючи їй зброєю.
 
Про це Володимир Семенистий особисто повідомивУкраїнським Новинам.
 
Семеністий розповів, що нападаючі забрали гроші і золото, що знаходилися в будинку. «За їх словами, це останнє китайське попередження. Я пов'язую напад зі своєю політичною діяльністю, оскільки через дружину хтось хоче вплинути на мене, на мою політичну роботу. Люди в масках говорили, що хай він скаржиться хоч Юлії Тимошенко, це не допоможе. Я майже упевнений, що це політична акція залякування», - відзначив депутат.
 
Як уточнив Українським Новинам керівник прес-служби Управління Міністерства внутрішніх справ в Житомирській області Валерій Фільо, 26 жовтня близько 21:00 поступило повідомлення в Королівський райвідділ міліції від мешканки обласного центру 1972 року народження про те, що близько 21:00 двоє невідомих в масках і спортивних шапочках через незакриті вхідні двері проникли в її квартиру, загрожуючи предметом, схожим на пістолет, зв'язали її і оволоділи грошима в сумі 15 тис. гривень і золотими прикрасами.
 
По словах Фільо, загальна сума викраденого встановлюється.
На місце події виїжджала оперативна група, проведені всі необхідні слідчі дії на місці події.
 
Вирішується питання про порушення кримінальної справи по ст.187 ч.3 (розбій, суміщений з проникненням в житло), проводяться дії по встановленню осіб нападаючих і їх затриманню.
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: