Сьогодні: Чт, 02-05-2024    16:59:03
Житомир » Новини » Влада » 2010 » Декабрь » 24 » 18:58:17

Янукович з шостого разу записав новорічне привітання українцям. ФОТО

24-12-2010, 18:58:17 1748 Коментарі 0 Читать на русском

Янукович з шостого разу записав новорічне привітання українцям. ФОТО
У центрі Києва на тлі Адміністрації будівлі Президента на вул. Банковій Президент Віктор Янукович записав новорічне звернення до громадян України. Із декорацій - 2 гвардійця, що охороняють вхід, чотириметрова ялинка і червона доріжка, на задньому тлі-колони будівлі, підсвічені помаранчевим кольором

Ялинку прикрасили ще до обіду, а от з доріжкою було складніше. Щоб президент не зачепився, її вирішили прикріпити до землі, точніше - до плитки, якій викладено двір адміністрації. Після короткої наради два робочих, проявивши кмітливість, вирішили прибивати доріжку цвяхами, потрапляючи в стики між плитками.

«Тут що рекламу знімають?» - Дивувалися перехожі кияни, дізнавшись, що Банкову перекрили для пішоходів.

Сюжет, за задумом режисера, буде наступний: Янукович йде ввечері з роботи, виходить на вулицю - вхід охороняє два гвардійці, а праворуч видно табличка «Адміністрація Президента». Потім гарант спускається сходами, проходить на камеру по червоній доріжці метрів десять, зупиняється біля стійки, читає звернення (з суфлера, встановленого над камерою).

У першому дублі Президент України зіскочив зі сходів і дуже жваво прокрокував до стійки. У другому - йшов дуже повільно. Під час п'ятого дубля підхід вже не записували, тільки звернення, яке за часом займе в новорічну ніч приблизно хвилини півтори.

Вклався Янукович, всього за 13 хвилин і 6 дублів - як актор досвідчений. За мірками телебачення - дуже швидко. Так, наприклад, пару секунд рекламного ролика знімають мінімум годину.


Нагадаємо, заступник глави АП Ганна Герман ще 9 грудня заявила, що вітальне звернення Президента до українців з нагоди Нового року вже готове, але запис буде, сніг коли піде.







Тегі: свята, Янукович, Новий рік, 2011
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: