Сьогодні: Пн, 29-04-2024    01:23:42
Житомир » Новини » Суспільство » 2011 » Март » 25 » 18:33:48

Жителі Житомира просять депутатів скасувати своє рішення по червоним прапорам на 9 травня

25-03-2011, 18:33:48 1401 Коментарі 0 Читать на русском

Жителі Житомира просять депутатів скасувати своє рішення по червоним прапорам на 9 травня
Жителі Житомирської області звернулися до житомирських депутатам з вимогою скасувати рішення сесії Житомирської обласної ради щодо відзначення Дня Перемоги під червоними радянськими прапорами.

Нагадаємо, минулого тижня, депутати Житомирської облради прийняли рішення вивішувати 9 травня червоні радянські прапори на адміністративних будівлях Житомира та області.

"Це ні в якому разі не сприятиме соборності і цілісності України, а тільки загострить протистояння Сходу і Заходу України." - Вважають активісти.

На думку виборців, такою "турботою", шановні житомирські ветерани будуть тільки обурені.

"Дуже прикро, що на 66-му році Перемоги, Житомирська обласна рада в особі Вас, шановні депутати, може запропонувати стареньким тільки помилуватися прапорами на фасадах житомирських будинків .... При тому що сьогодні невелика жменька тих, хто вцілів у цій війні і задовго після неї змушені часто просто животіти на ті мізерні кошти, які в змозі дати їм українська держава. " - Наголошується в заяві.

Активісти закликають всіх небайдужих підтримати їх заклик і підписатися під зверненням.

Шановні народні обранці!

Ми, Ваші виборці, вкрай занепокоєні рішенням попередньої сесії Житомирської обласної ради щодо святкування Дня Перемоги під червоними прапорами. Це ні в якому разі не сприятиме соборності та цілісності України, а тільки загострить протистояння Сходу і Заходу України.

Дуже прикро, що на 66-му році Перемоги Житомирська обласна рада у особі Вас, шановні депутати, може запропонувати стареньким тільки помилуватися прапорами на фасадах житомирских будинків. Така "турбота”, на нашу думку, просто обурюватиме шановних ветеранів. При тому що сьогодні невеличка жменька тих, хто уцілів у цій війні та задовго після неї вимушені часто-густо просто животіти на ті мізерні кошти, які в змозі дати їм українська держава.

З огляду на це, закликаємо тих депутатів, які мають бодай краплинку здорового глузду та насправді дбають про ветеранів відмовитися від ідеї з червоними прапорами і скасувати це рішення на найближчій сесії Житомирської обласної ради. Якщо Ви насправді хочете вшанувати стареньких ― спрямуйте кожен хоча б частину коштів, які виділяються кожному з Вас на депутатську допомогу з обласного бюджету, на ветеранські організації Житомира та області. 

З повагою і надією на перемогу здорового глузду, Ваші виборці, жителі Житомирщини


НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: