Сьогодні: Пн, 20-05-2024    02:27:33
Житомир » Новини » Економіка » 2015 » Ноябрь » 27 » 23:21:32 оновлено: 23:24:32

Розміщення реклами в маршуртному транспорті

26-11-2015, 23:24:32 1240 Коментарі 0 Читать на русском

Рекламна агенція 25 ВЕК пропонує послуги розміщення реклами в маршуртному транспорті на сидіннях в місті Одесі.

Така форма подання рекламної інформації є дуже дієвою та широко розповсюдженою у РА 25 ВЕК

Реклама на сидінннях в маршрутному транспорті має багато суттєвих переваг, якщо порівнювати з іншими методами подання реклами:

  1. в кожній маршрутці, в середньому за день переміщується 800-1000 людей, а протягом місяця - 24 000-30 000.
  2. рекламна листівка розташована досить близько до очей пасажирів, є доступною для сприйняття та читання рекламного оголошення.
  3. більшість маршруток їдуть з одного мікрорайону через центр в інший мікрорайон, при цьому середня тривалість поїздки з мікрорайону в центр складає 17 хвилин, а з мікрорайону в мікрорайон - 35 хвилин.

«Жоден інший рекламний носій не здатен запропонувати настільки тривалий контакт з рекламним носієм. Отож цей вид рекламного носія є неповторним»

  • дуже низька собівартість затрат на надання рекламних послуг потенційним клієнтам ( 2,2-2,5 копійки за 1 перегляд реклами)
  • велика кількість повторних переглядів оголошення
  • формат листівки А4, на якому гармонійно розміщена інформація про компанію, акційну пропозицію, тип послуги та контактна інформація.
  • не залежить від пори року та погодних умов.
  • висока якість дії на потенційного покупця.
  • можливість вибору потрібної цільової аудиторії .

За допомогою реклами в маршрутному транспорті є можливість проінформувати про новий вид товару або послугу та підняти імідж компанії. Досконалим чином доводити інформацію до споживчої аудиторії про акційні пропозиції товари та послуги.

Завдяки різноманітності маршрутів та нашому досвіду, ми маємо змогу разом обирати маршрути по місту з врахуванням Ваших побажань по вибору району в місті, цільової аудиторії, та особистих інтересів щодо напрямку поширення Вашої рекламної інформації.

Цікавинка! Емпіричні дані дозволяють стверджувати, що більшість замовників позитивно ставляться до реклами в маршрутному транспорті на сидіннях та радять цей вид реклами своїм бізнес-партнерам.

НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: