Сьогодні: Вс, 19-05-2024    01:12:08
Житомир » Новини » Суспільство » 2018 » Июнь » 26 » 23:29:24 оновлено: 14:27:24

Топ-8 аксесуарів чоловічого ділового стилю

25-06-2018, 14:27:24 856 Коментарі 0 Читать на русском

Класичний образ сучасного ділового чоловіка доволі консервативний. Здавалося, як можна бути індивідуальним, коли є такі суворі обмеження в кольорах і фасонах? Секрет – в деталях, а також – у Вас самих. У нашій статті говоритимемо про деталі.

1. Шкіряна сумка

Чоловіча шкіряна сумка – той аксесуар, що створює акцент і на нього звертають увагу в першу чергу, тому він має бути вишуканим, якісним і правильно дібраним. За ним про Вас складають оцінку. Серйозна людина не розпихатиме речі по кишенях, вона все тримає в гармонії та порядку.

Високоякісні чоловічі шкіряні сумки у вишуканому діловому стилі від українського бренду Issa Hara – тут.

2. Взуття

Саме в діловому стилі взуття відіграє особливу роль. Як і сумка, воно робить певний акцент на образі, тому повинне бути якісним, шкіряним, лаконічним.

Надавайте перевагу класичним моделям із натуральної шкіри та замші. І не забувайте доглядати за взуттям. Запилене або заляпане дощем, воно аж ніяк не сприятиме гарній оцінці Вашого образу.

3. Годинник

Елегантний класичний годинник – один із ключових аксесуарів ділового чоловіка. Нині найбільш стильними вважаються лаконічні, стримані моделі на шкіряному ремінці. Хай Ваш годинник буде механічним, – цифровий більше асоціюється зі спортивним стилем.

Часи, коли годинник був предметом демонстрації багатства, минули. Сьогодні це атрибут вишуканого смаку. Відмовтеся від моделей, перевантажених дорогоцінним металом або, тим більш, камінцями.

4. Затискач для краватки

Затискач слід обирати лаконічний, без декору, непогано, якщо він виготовлений із благородного металу. Пам’ятайте: коли піджак застебнутий, затискач не повинен виглядати. Його задача – притримувати краватку.

5. Запонки

Запонки – важливий аксесуар ділового образу, але він актуальний для особливих, урочистих випадків. Якщо такий випадок пов'язаний із роботою (важливі переговори, зустрічі), обирайте максимально лаконічний дизайн. Щось неординарне і яскраве більше підійде для свята.

У будь-якому разі, їх носять із сорочкою, що має подвійну манжету.

6. Шкіряний ремінь

Пасок – аксесуар не лише для практичності, а й для стилю. Важливо, аби він був такого ж кольору й матеріалу, що й взуття або сумка. Слідкуйте, аби він перекликався і гармонував з усіма шкіряними аксесуарами.

7. Гаманець

Гаманець підкреслює статус і солідність його власника, тому має бути якісним, шкіряним, а також гармонійним до всього образу. Надавайте перевагу акуратності та простоті дизайну (хороша шкіра має гарний вигляд, сама по собі).

8. Краватка

При виборі краватки завжди працює правило:

· однотонна сорочка + однотонна / з малюнком краватка;

· сорочка з малюнком + однотонна краватка.

І пам’ятайте, правильно дібрана за розміром краватка дістає краєчком пасок.

НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: