Сьогодні: Пт, 26-04-2024    08:21:33
Житомир » Новини » Житомир » 2018 » Ноябрь » 2 » 14:58:53

Житомир шукає проектувальників для реконструкції головних площ – Соборної та Перемоги

02-11-2018, 14:58:53 914 Коментарі 0 Читать на русском

Житомир шукає проектувальників для реконструкції головних площ – Соборної та Перемоги
Команди з різних міст України: з Києва, Житомира, Вінниці, Івано-Франківська, Львова, Маріуполя, Рівного та Харкова виявили бажання взяти участь у конкурсі на кращу концепцію реконструкції майданів Соборний та Перемоги у Житомирі.

За словами члена координаційної команди конкурсу, директора департаменту економіки Житомирської міськради Миколи Костриці, загалом на участь у конкурсі надійшло 15 заявок, передає Житомир інфо.

«На участь у конкурсі поступило 15 заявок. Попередня оцінка цих заявок – невідповідність заявленим у документації вимогам», - розповів Костриця.

До 26 жовтня організатор конкурсу - департамент містобудування та земельних відносин приймав заявки від бажаючих прийняти участь. Зараз розпочався етап оцінки заявок та відбір учасників конкурсу. Після прийняття міськвиконкомом рішення про проведення конкурсу можна буде оголошувати учасників та проводити стартовий захід, який попередньо, запланований на 22 листопада.

Оцінка ж фінальних конкурсних проектів членами журі запланована на березень 2019 року, після чого відбудеться виставка та оприлюднення робіт.

Тегі: Соборний майдан, реконструкція, конкурс, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: