Сьогодні: Сб, 27-04-2024    09:35:58
Житомир » Новини » Суспільство » 2018 » Ноябрь » 7 » 17:40:08

В Житомирі пенсіонери провели мітинг з нагоди річниці Жовтневої революції. ФОТО

07-11-2018, 17:40:08 743 Коментарі 0 Читать на русском

В Житомирі пенсіонери провели мітинг з нагоди річниці Жовтневої революції. ФОТО
7 листопада понад сотня пенсіонерів із червоними прапорами зібрались на майдані Корольова в центрі Житомира, щоб попротестувати проти «тарифного геноциду». 

Впродовж мітингу виступаючі скаржились на дії центральної та місцевої влади й обурювались підвищенням тарифів на газ та опалення, повідомляє Житомир інфо.

Колишній депутат облради від КПУ, директор агротехнічного коледжу, якого представили як «першого секретаря обкома партії», Микола Тимошенко у своєму виступі висловив своє обурення щодо закриття великих промислових підприємств у місті.

Майже після години промов, у яких виступаючі висловлювали своє обурення та недовіру нинішнім посадовцям Кабінету Міністрів, парламенту та президенту України, мітингарі зачитали резолюцію, у якій вони вимагають підвищити мінімальну зарплату до 7700 гривень, а мінімальну пенсію до 3723 гривень, зупинити підвищення цін на природній газ, тарифи та безкоштовно встановити лічильники обліку газу й тепла в кожній квартирі багатоповерхових будинків.

Нагадаємо, в цей день 101 рік тому після залпу крейсера «Аврори» революційні солдати, робітники й матроси захопили Зимовий палац у Петрограді, скинувши Тимчасовий уряд. 7 листопада було офіційним державним святом за часів СРСР – День Великої Жовтневої Соціалістичної Революції. Скасовано після розпаду Радянського Союзу та здобуття Україною незалежності.























 

Тегі: мітинг, Житомир, комуністи
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: