Сьогодні: Пн, 29-04-2024    17:54:10
Житомир » Новини » Події » 2019 » Февраль » 26 » 15:11:43 оновлено: 15:11:12

У передмісті Житомира згоріла вантажівка «Нової пошти» з посилками - ЗМІ

26-02-2019, 15:11:12 3623 Коментарі 0 Читать на русском

У передмісті Житомира згоріла вантажівка «Нової пошти» з посилками - ЗМІ
У Житомирському районі, неподалік села Скоморохи, згоріла вантажівка “Нової пошти”, завантажена посилками. Про це повідомляє сайт Житомир.Life з посиланням на очевидців.

За словами житомирян, фура згоріла вщент, а посилки були розкидані по дорозі. Інформацію про подію підтвердили в управлінні ДСНС у Житомирській області.

“Поблизу села Бистрі Житомирського району виникло загоряння автомобіля MAN. Повідомлення про подію надійшло 21 лютого о 00:48, а о 4 ранку пожежу ліквідували. Вогнем знищено кабіну та пошкоджено продукцію “Нова пошта”. До гасіння пожежі залучили 2 відділення рятувальників”, - повідомили у прес-службі.

Інформації про причини загоряння вантажівки та завданих збитків наразі немає.
 

«Журнал Житомира» отримав коментар прес-служби «Нова Пошта»

 

У Житомирській області загорівся вантажний автомобіль, який перевозив відправлення клієнтів «Нова Пошта» за маршрутом Рівне-Одеса. Попередньою причиною стало коротке замкнення електромережі у моторному відсіці. Весь вантаж було знищено внаслідок пожежі. Водій автівки не постраждав. Нам дуже шкода, що сталася така ситуація. Ми компенсуємо всім клієнтам посилки. Наразі слідчими органами МВС порушено кримінальну справу та проводиться слідство, по завершенні якого буде встановлено остаточну причину загоряння.



НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: