Сьогодні: Пт, 26-04-2024    18:13:48
Житомир » Новини » Житомирська область » 2019 » Март » 28 » 11:17:14

Гундич створив робочу групу, яка перевірить тарифи на опалення у Житомирській області

28-03-2019, 11:17:14 865 Коментарі 0 Читать на русском

Гундич створив робочу групу, яка перевірить тарифи на опалення у Житомирській області
До 1 вересня 2019 року робоча група проведе аналіз тарифів на послуги централізованого теплопостачання, які встановлені органами місцевого самоврядування. У разі неправильного нарахування за послуги рекомендуватиме переглянути встановлені тарифи.

Відповідне розпорядження про утворення робочої групи затвердив голова ОДА Ігор Гундич сьогодні, 27 березня.

«Робочій групі проаналізувати рівень встановлених після 1 листопада 2018 року органами місцевого самоврядування тарифів на послуги з централізованого постачання теплової енергії, їх економічну обгрунтованість та у разі необхідності рекомендувати органам місцевого самоврядування вжити заходів щодо перегляду встановлених тарифів», – йдеться у документі.

До складу робочої групи увійшли фахівці департаменту регіонального розвитку ОДА, Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.

Як повідомляв «Журнал Житомира», 22 січня під час мітингу під стінами Коростенської міської ради зібралися більше тисячі незадоволених городян. Люди вимагали знизити тарифи на опалення.

Тегі: тарифи, опалення, житомирщина, перевірка
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: