Сьогодні: Пт, 26-04-2024    14:24:37
Житомир » Новини » Події » 2019 » Апрель » 23 » 10:20:30

Лось став причиною смертельної ДТП у Житомирській області. ФОТО

23-04-2019, 10:20:30 2617 Коментарі 0 Читать на русском

Лось став причиною смертельної ДТП у Житомирській області. ФОТО
Вранці 23 квітня в Житомирській області вантажівка збила лося, який раптово вибіг на дорогу. Через кілька хвилин у вантажівку врізався інший автомобіль, водій якого від зіткнення загинув.

Як стало відомо «Журналу Житомира», фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася на 234 кілометрі траси Київ-Чоп, поблизу с. Майстрів Новоград-Волинського району.
 

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля «DAF» з напівпричепом, рухаючись у напрямку м. Житомира, на заокругленый ділянці дороги наїхав  на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Після чого керманич вантажівки, 49-річний житель м. Луцька, зупинився та увімкнув аварійний сигнал», - інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.


За кілька хвилин 35-річний водій автомобіля «Mersedes Sprinter», не впоравшись із керуванням, скоїв зіткнення з припаркованою вантажівкою. У результаті керманич буса загинув на місці пригоди.

Нині на місці ДТП працює слідчо-оперативна група Головного управління Нацполіції в Житомирській області, триває з’ясування усіх обставин подій.








Тегі: ДТП, лось, житомирщина
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: