Сьогодні: Вс, 28-04-2024    16:01:25
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Май » 21 » 11:39:12

Заступник мера розповів про наслідки негоди в Житомирі. ФОТО

21-05-2019, 11:39:12 818 Коментарі 0 Читать на русском

Заступник мера розповів про наслідки негоди в Житомирі. ФОТО
Вчора, 20 травня, на Житомир налетів буревій, який повалив дерева, лінії електропередач та затопив деякі вулиці. При нормі опадів для травня 56 мм за 3 тижні місяця вже випало 120.

Про наслідки негоди і про те, як місто працює над їх ліквідацією, розповів заступник мера Дмитро Ткачук.
 

"Найбільша складність з пошкодженими та поваленими деревами. За ніч на гарячу лінію Міського інформаційного центру (15-80) надійшло 33 заявки. Станом на ранок КП Зеленбуд 10 вже ліквідовано.

Повалені дерева тягнули за собою пошкодження мереж електропередачі. 15 аварійних ситуацій отримало КП Міськсвітло, 4 дерева впало на тролейбусні лінії. Мали місце 3 тимчасові зупинки руху громадського транспорту через підтоплення. 6 пошкоджень було зафіксовано на лініях електропередачі Житомирського РЕМу, що призвело до тимчасового відключення електроенергії.

Комунальні служби в аварійному порядку розпочали роботу ще з вечора і працювали до 2-ї ночі. Після короткострокового відпочинку робота була відновлена і з ранку було посилено додатковими бригадами. Більшість пошкоджень мереж вже відновлено.

Дякую всім, хто активно відпрацював цю ніч і продовжує роботу", - написав в соцмережі Ткачук.


За словами чиновника, наразі тривають роботи з прибирання повалених дерев, та чистки стічної каналізації. Прогноз погоди обіцяє повторення стихії.

Нагадаємо, негода залишила без світла 12 населених пунктів у Житомирській області.














Тегі: стихія, негода, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: