Сьогодні: Ср, 01-05-2024    04:47:47
Житомир » Новини » Наука/Освіта » 2019 » Май » 29 » 11:48:58

1 червня у Житомирі відбудеться Національний космічний форум

29-05-2019, 11:48:58 734 Коментарі 0 Читать на русском

1 червня у Житомирі відбудеться Національний космічний форум
1 червня на базі Музею космонавтики та Житомирського національного агроекологічного університету відбудеться Національний форуму «Корольов. Космос. Житомир».

Як стало відомо «Журналу Житомира», на учасників Форуму чекають тематичні експозиції, міні-дискусії, виставки, майстер-класи, конкурси та презентації підприємств та установ космічної галузі

Урочисте відкриття Форуму відбудеться о 10.00 у Музеї космонавтики ім. С.П.Корольова. 

Після цього усі бажаючі зможуть ознайомитись із тематичною виставкою «Людина і космос», яка діятиме до 15.00 на території музею.

Учасники форуму також долучаться до дискусійної платформи «Міжвідомча взаємодія з питань провадження космічної діяльності в Україні», яка триватиме із 13.00 до 16.00 у ЖНАЕУ.

«Форум проходитиме з метою привернення уваги творчої молоді до вивчення космосу, залучення її до космічних досліджень, популяризація в суспільстві знань про космос і космічні технології та можливості їх практичного застосування у різних сферах життєдіяльності суспільства», - зазначають організатори.
 
Захід відбудеться під патронатом Державного космічного агентства України та Національного центру управління та випробування космічних засобів.

Детальніше дізнатися про захід та зареєструватися можна за посиланням.




Тегі: Житомир, космос, Корольов, Форум
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: