Сьогодні: Пт, 03-05-2024    14:49:47
Житомир » Новини » Події » 2019 » Июль » 19 » 13:18:00

У Житомирі невідомі в масках напали на офіс Гундича. ФОТО

19-07-2019, 13:18:00 855 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі невідомі в масках напали на офіс Гундича. ФОТО
У Житомирі поліція з’ясовує обставини хуліганства щодо офісу одного з кандидатів у народні депутати. Про це повідомляє ГУ Нацполіції Житомирської області.

Зазначається, що невідомі особи у масках закинули у офіс "димовухи".
 

"Троє невідомих у масках закинули до офісу одного з кандидатів у народні депутати димовий флаєр. Водночас молодики нанесли написи на будівлі офісу та на агітаційному банері, розміщеному біля нього. Одразу потому з місця події втекли", - інформує поліція.


Попередня кваліфікація події – ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до вчинення правопорушення.

Згідно з повідомленнями у соцмережі, напад був здійсненний на офіс кандидата у нардепи Ігоря Гундича. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Хлопці в балаклавах із димовухами напали на Прозорий офіс. На дівчат, які приймали звернення, і людей, які зверталися за допомогою. За годину до дитячого свята. Так не можна! Це примітивно і не по-чоловічому. Маєте претензії - говоріть в обличчя опоненту, а не лякайте людей", - написав Гундич.




Фото зі сторінки Ігоря Гундича

Тегі: напад, Гундич, Житомир, кандидат
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: