Сьогодні: Сб, 27-04-2024    09:40:27
Житомир » Новини » Події » 2019 » Август » 16 » 15:00:01

У Житомирі під час пожежі в будинку травми отримала дитина. ФОТО

16-08-2019, 15:00:01 939 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі під час пожежі в будинку травми отримала дитина. ФОТО
Ввечері 15 серпня в одному з приватних будинків на Мальованці сталася пожежа, під час якої травми отримав 14-річний хлопець. Про це "Журналу Житомира" повідомили в Управлінні ДСНС України у Житомирській області.

Загоряння сталося в житловому будинку на п’ять господарів, вогонь охопив мансардний поверх та покрівлю над однією з квартир.
 

"Сили вогнеборців були одночасно зосередженні на гасіння полум’я та захист неушкодженої частини будівлі. Сильне задимлення ускладнювало роботу фахівців. О 17:29 пожежу локалізовано. Аби запобігти повторному загорянню, тривалий час рятувальники розбирали та проливали дерев’яні конструкції будинку. Пожежу ліквідовано о 18:27. Бійці ДСНС не допустили розповсюдження вогню на перший поверх квартири та на інші оселі. Вогнем знищено мансарду, частину покрівлі та домашні речі", - інформує ДСНС.


Також повідомляється, що пожежу виявили діти. Зі слів хлопців, вони були вдома і відчули запах диму. Коли піднялися на вищий поверх, то побачили вогонь в одному із приміщень. Там як раз проводився ремонт і зберігалися будівельні та лакофарбові матеріали.

Доки 16-річний хлопець викликав вогнеборців, то його 14-річний брат намагався загасити пожежу підручними засобами. В цей момент вибухнув аерозольний балон. Внаслідок чого менший хлопець отримав опіки обличчя, шиї, частково верхніх та нижніх кінцівок. Медики госпіталізували його до опікового відділення обласної лікарні.

Причина пожежі, а також усі обставини наразі встановлюються фахівцями.






Тегі: пожежа, Житомир, ДСНС, будинок
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: