Сьогодні: Вс, 28-04-2024    05:49:10
Житомир » Новини » Спорт » 2019 » Сентябрь » 24 » 10:55:36

Житомирське «Полісся» після чергової перемоги закріпилося на вершині таблиці

24-09-2019, 10:55:36 952 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирське «Полісся» після чергової перемоги закріпилося на вершині таблиці
23 вересня наша команда провела останній матч першого кола чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги сезону 2019/20 проти борщагівської «Чайки». Матч проходив у місті Макарів Київської області.

Доволі спокійно команди розпочали цей поєдинок і перший тайм пройшов майже без небезпечних моментів. Окрім того, що на початку зустрічі Немтінов потужно пробивав за межами штрафного майданчику, однак у цьому моменті кіпер господарів парирував удар. 

Мали свій момент у першому таймі і господарі. Гравець «Чайки» вривався до штрафної зони і головою міг відкривати рахунок у матчі, проте м’яч пролетів біля стійки.
 

По перерві гості вийшли надзвичайно заряджені, адже команді був просто необхідний забитий м’яч. На 74-й хвилині зустрічі головний арбітр матчу призначив одинадцятиметровий, який не зумів реалізувати Немтінов. Але, вже за дві хвилини житомиряни реабілітувалися і таки забили. На подачу з кутового відгукнувся Галенко, який і розписався у воротах Шкарбана – 0:1.

До кінця матчу вболівальники більше не побачили забитих м’ячів і головний арбітр поєдинку зафіксував мінімальну перемогу «жовто-зелених» – 0:1.

Ця перемога дозволила «Поліссю» закріпитися на другій сходинці турнірної таблиці.


Тегі: футбол, друга ліга, ФК Полісся
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: