Сьогодні: Сб, 04-05-2024    04:24:48
Житомир » Новини » Спорт » 2019 » Ноябрь » 4 » 08:41:17 оновлено: 08:53:17

Лідери групи! Житомирське «Полісся» після чергової перемоги одноосібно очолило таблицю

04-11-2019, 08:53:17 653 Коментарі 0 Читать на русском

Лідери групи! Житомирське «Полісся» після чергової перемоги одноосібно очолило таблицю
Житомирський ФК "Полісся" 3 листопада зіграв черговий матч в чемпіонаті України з футболу серед команд Другої ліги. Суперником житомирян став ФК "Калуш". Футболісти з Житомира ще в першому таймі зробили серйозну заявку на 3 очки і впевнено довели матч до перемоги. Розбір матчу від Sport Arena.

Відпочивши в минулому турі, "Полісся" насолодилося незапланованими втратами у конкурентів і досить впевнено відправлялося до Калуша. За досить непростої гри гостям пощастило максимально ефективно використати перший тайм. Спершу масована атака пішла через центр, Боровець тягнув м'яч, але залишив його для набігаючого Притиковського, і Денис могутнім ударом метрів з 12-ти пробив у район дев'ятки - 0:1.

І ще до перерви ФК "Калуш" отримав другий м'яч у свої ворота. Невдало зіграв на виході голкіпер при кутовому Задерецького, а на лінії штрафного майданчика Максим Боровець підкараулив відскок і з лівої увігнав м'яч у простір між декількома гравцями - 0:2.
 


У другому таймі йшла гостра, цікава гра. Були моменти і у Савошка з Книшем, щоб скоротити відставання, але не дарма "Полісся" славиться як раціональна команда, дуже добре і надійно грає за рахунком. З 35 очками житомирське "Полісся" одноосібно очолило таблицю.

Man of the Match: Максим Боровець ("Полісся")

Забив сам, асистував Притиковському - саме високий клас гостей в центрі поля зіграв свою роль.
 

ФК "Калуш" - "Полісся" (Житомир) - 0:2
Голи: Притиковський, 33, Боровець, 45



Тегі: футбол, ПФЛ, друга ліга, ФК Полісся
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: