Сьогодні: Пт, 03-05-2024    17:25:21
Житомир » Новини » Житомир » 2019 » Ноябрь » 11 » 15:27:04 оновлено: 15:46:04

Міськрада вирішила придбати для Житомира власні «різдвяні» будиночки

11-11-2019, 15:46:04 1034 Коментарі 0 Читать на русском

Міськрада вирішила придбати для Житомира власні «різдвяні» будиночки
Влада Житомира вирішила придбати "різдвяні" будиночки, які будуть використовуватися для проведення святкових ярмарок. До цього декілька років підряд на майдані Корольова у Житомирі будиночки встановлював Благодійний фонд родини Розенблат.

Відповідний тендер на "послуги організації і проведення заходів з нагоди відзначення новорічних та різдвяних свят" з очікуваною вартістю у 685 тис. грн. оголосило Управління культури Житомирської міської ради, передає Житомир інфо.

У тендерній документації щодо вимог до предмету закупівлі зазначається: "виготовлення з матеріалу учасника будиночків, їх транспортування та монтаж на майдані імені Корольова для проведення святкового ярмарку. Кількість будиночків – 25 штук (згідно макету, що додається)".

Строк виконання замовлення – до 17 грудня 2019 року.

В управлінні культури Житомирської міської ради уточнили, що предметом даної закупівлі є саме послуги з виготовлення різдвяних будиночків, оскільки цьогоріч управління культури організовуватиме новорічний ярмарок самостійно.
 

"Оголошений тендер стосується тільки ярмаркових будиночків. Технічне завдання з організації та проведення святкових заходів наразі тільки розробляється. Раніше організатором ярмарку був визначений підприємець, який встановлював будиночки. У цьому році різдвяний ярмарок організовуватиме управління культури», - розповіли в управлінні культури.


Таким чином, на виготовлення, транспортування та встановлення 25 ярмаркових будиночків на майдані Корольова у Житомирі планують витратити близько 685 тис. грн.


Тегі: тендер, Новий рік, ярмарок, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: