Сьогодні: Сб, 27-04-2024    11:03:38
Житомир » Новини » Житомирська область » 2019 » Ноябрь » 21 » 12:20:30 оновлено: 13:00:30

У Житомирській області тендер на ремонт дороги виграла фірма, яка запропонувала найвищу ціну

21-11-2019, 13:00:30 902 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирській області тендер на ремонт дороги виграла фірма, яка запропонувала найвищу ціну
Управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської обласної державної адміністрації підписало договір з ПП «Євробуд-9» на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Баранівка-Висока Піч/-Соболівка-Вила. 

Вартість договору складає 14 млн 493 тис. грн, роботи мають бути завершені до 1 грудня 2019 року. Фінансування робіт здійснюється за кошти обласного бюджету. Очікувана вартість закупівлі становила 17 млн 104 тис. 416 грн, передає Житомир інфо.

Участь у аукціоні взяли п’ять фірм: ПП «Автомагістраль» з остаточною ціновою пропозицією у 6 млн 999 тис. 999 грн, виробничо-комерційна фірма «Урарту» з остаточною ціновою пропозицією у 7 млн грн, ТОВ «Бахмачгазбудсервіс» з остаточною ціновою пропозицією у 7 млн 800 тис. грн, ТОВ «МЕГО ЛТД» з остаточною ціновою пропозицією у 13 млн 170 тис. 400 грн та ПП «Євробуд-9» з остаточною ціновою пропозицією у 14 млн 493 тис. грн.
 

9 жовтня управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА опублікувало повідомлення про намір укласти договір з ПП «Автомагістраль», оскільки результати оцінки фірми є найкращими. А 16 жовтня управління відхиляє цю тендерну пропозицію через те, що ПП «Автомагістраль» упродовж п’яти календарних днів з моменту оприлюднення замовником повідомлення про намір укласти договір не надав довідку щодо відсутності підстав для відмови в участі в торгах (оригінали документів з податкової, інформаційної довідки з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення та довідку з МВС).

16 жовтня управління дорожнього будівництва та інфраструктури оприлюднило намір про укладання договору з виробничо-комерційною фірмою «Урарту». Однак, як і попередній учасник, фірма не надала довідку щодо відсутності підстав для відмови в участі в торгах, й 22 жовтня замовник відхилив тендерну пропозицію «Урарту».

22 жовтня замовник оприлюднює намір про укладання договору з ТОВ «Бахмачгазбудсервіс», а вже 28 жовтня його відміняє через відсутність довідки щодо відсутності підстав для відмови в участі в торгах.

28 жовтня управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА оприлюднило намір про укладання договору з ТОВ «МЕГО ЛТД» і 4 листопада відхилило його з тієї ж причини, що й три попередні.

4 листопада управління оприлюднило намір про укладання договору з ПП «Євробуд-9». Упродовж п’яти календарних днів фірма надала довідку щодо відсутності підстав для відмови в участі в торгах та ще багато документації, яку не подала до участі в аукціоні. Наприклад – договір оренди машин та механізмів, об’єктний кошторис, загальновиробничі витрати за 2018 рік і т. д.

ПП «Євробуд-9» зареєстроване в Житомирському районі, селі Левків по вулиці Героїв України, 35. Спеціалізується фірма на будівництві доріг та автострад, статутний капітал – 1 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є Ваагні Арташес Григорян

Договір з фірмою 15 листопада підписав голова ліквідаційної комісії управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Геннадій Забродський.


Тегі: ремонт доріг, Житомирська область, тендер
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: