Сьогодні: Вс, 28-04-2024    23:32:31
Житомир » Новини » Кримінал » 2020 » Январь » 20 » 14:11:14 оновлено: 14:30:14

У Житомирі поліцейські спіймали хлопця, який робив «закладки» з наркотиками

20-01-2020, 14:30:14 1543 Коментарі 0 Читать на русском

У Житомирі поліцейські спіймали хлопця, який робив «закладки» з наркотиками
Правоохоронці затримали у Житомирі 23-річного хлопця, який робив закладки з наркотиками. Клієнтів він шукав за допомогою месенджерів. Про це «Журналу Житомира» розповіли у поліції області.

Як було встановлено, житомирянин шляхом переписки у мобільному додатку отримував замовлення та здійснював розповсюдження заборонених речовин. Про місця залишених ним «закладок» він повідомляв замовникам за допомогою геолокації та фото. 

Оперативники затримали 23-річного житомирянина під час залишення у потаємних місцях так званих «закладок». Поліцейські також провели огляди кількох десятків таких схованок та вилучили заготовлені пакуночки.
 

«Викриття такого виду злочинів вимагає кропіткої роботи та терпіння, адже «кур’єри» вкрай обережні, а канали зв’язку при найменшій підозрі у викритті моментально зникають. Клієнтів такі «магазини» знаходять за допомогою рекламних повідомлень, що розсилаються чат-ботами. Таким же чином знаходять і розповсюджувачів наркотиків», – розповідає т.в.о. начальника УПН ГУНП Максим Янушевський. 


Нині 23-річному хлопцю оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі.


Тегі: наркотики, закладки, поліція, Житомир
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: