Сьогодні: Пн, 29-04-2024    12:06:35
Житомир » Новини » Кримінал » 2020 » Январь » 23 » 14:49:49 оновлено: 15:07:49

На Житомирщині хлопець викрав трактор, щоб доїхати на гулянку до сусіднього села

23-01-2020, 15:07:49 1249 Коментарі 0 Читать на русском

На Житомирщині хлопець викрав трактор, щоб доїхати на гулянку до сусіднього села
У Житомирській області 20-річний хлопець викрав трактор з обійстя односельчанина, щоб доїхати на гулянку до сусіднього села. Події розгортались днями у селі Кирдани Овруцького району.

"Поліцейські слідчо-оперативної групи працювали на місці події. Зі слів заявника з’ясували, що уночі хтось, відбивши дужку навісного замка, проник до приміщення, де зберігався моторизований транспортний засіб, і угнав його", - інформує ГУНП.

Поліція незабаром виявила розшукуваний трактор кинутим у полі між населеними пунктами. За свідченнями селян швидко вдалося встановити особу викрадача.
 

"20-річного жителя с. Кирдани, обґрунтовано підозрюваного у незаконному заволодінні трактором, поліцейські виявили у нетверезому, за зовнішніми ознаками, стані. Свою вину він визнав і пояснив, що скористався чужим трактором, щоб уночі дістатись до сусіднього села на чаркування до товаришів", - говорять у поліції.


Назад транспортний засіб хлопець не пригнав, бо він загруз у полі. За чинним законодавством йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Тегі: трактор, житомирщина, угон
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: