Сьогодні: Чт, 09-05-2024    14:53:06
Житомир » Новини » Події » 2020 » Май » 7 » 17:08:09 оновлено: 17:09:09

Знайшовся водій, який на смерть збив велосипедиста під Житомиром

07-05-2020, 17:09:09 696 Коментарі 0 Читать на русском

Знайшовся водій, який на смерть збив велосипедиста під Житомиром
6 травня уночі в передмісті Житомира в селі Іванівка унаслідок наїзду автомобіля загинув велосипедист. Водій втік з місця події, проте тієї ж доби поліцейські встановили його особу. 

"З місця ДТП вилучили низку речових доказів, у тому числі слідову та запахову інформацію, біологічні рідини для ДНК-експертизи тощо. Поліцейські зібрали свідчення свідків та очевидців. Оперативники кримінальної поліції встановили особу водія та розпочали його розшук", – інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.



Увечері 6 травня до поліції звернувся адвокат та назвався представником чоловіка, який перебував за кермом автомобіля під час вказаної ДТП. Слідчі опитали водія, 39-річного жителя Пулинського району, і провели слідчий експеримент. 

Крім того, у чоловіка відібрали кров для дослідження на стан сп’яніння. Нині призначено низку експертиз, у тому числі автотехнічні.

Досудове розслідування триває за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.

Тегі: житомирщина, велосипедист, ДТП
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: