Сьогодні: Сб, 27-04-2024    22:44:37
Житомир » Новини » Події » 2020 » Июль » 7 » 13:56:28 оновлено: 14:09:43

«Сгорел к е**ням»: у Житомирі задимівся новий тролейбус, придбаний за 190 тисяч євро. ВІДЕО

07-07-2020, 14:09:43 9413 Коментарі 0 Читать на русском

«Сгорел к е**ням»: у Житомирі задимівся новий тролейбус, придбаний за 190 тисяч євро. ВІДЕО
7 липня у Житомирі задимівся один з новеньких тролейбусів БКМ, які нещодавно приїхали у наше місто. Відео інциденту у Facebook опублікував користувач ‎Вадим Кузьменко.

"Сгорел к е**ням", – лаконічно прокоментував подію автор відео.
 

Відомо, що тролейбус задимівся на Польовій, рухаючись вулицею Космонавтів. У житомирському ТТУ вже знають про ситуацію. Фахівці шукатимуть причину задимлення.
 
Подію прокоментували у міській раді.

"Під час тестової експлуатації нових тролейбусів КП ЖТТУ, за участі представників білоруського заводу-виробника, спрацювала автоматична система захисту силового агрегату тролейбуса №002 за маршрутом №1-А. На даний час спеціалістами комунального підприємства та представниками виробника проводиться діагностика та встановлюються причини спрацювання системи захисту", – інформує Управління транспорту і зв'язку Житомирської міської ради.

Як повідомляв "Журнал Житомира", Житомирське трамвайно-тролейбусне управління підписало договір позики з ЄБРР на придбання нових тролейбусів. На реалізацію проекту передбачається 12 мільйонів євро, з яких 2 мільйони грантова складова. 

У квітні на сайті Європейського банку реконструкції і розвитку оголосили тендер на закупівлю нових тролейбусів для Житомира. Тендер виграла білоруська компанія "Белкомунмаш". 3 жовтня 2019 року під час Форуму регіонів України та Білорусі була підписана угода на закупівлю тролейбусів БКМ. Вартість одного тролейбуса складає 190 тисяч євро.

Тегі: тролейбус, Житомир, ТТУ
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: