Сьогодні: Сб, 27-04-2024    04:24:14
Житомир » Новини » Житомирська область » 2020 » Сентябрь » 17 » 10:50:39 оновлено: 11:21:39

На півночі Житомирщини в пункті пропуску «Виступовичі» черга з декількох сотень машин і автобусів

17-09-2020, 11:21:39 601 Коментарі 0 Читать на русском

На півночі Житомирщини в пункті пропуску «Виступовичі» черга з декількох сотень машин і автобусів
На півночі Житомирщини, на в'їзді в Україну з боку Білорусі, в пункті пропуску «Виступовичі» утворилася черга з кількасот транспортних засобів. 

Причиною появи черги стало закриття ПП «Нові Яриловичі», що на Чернігівщині. Там перебувають паломники-хасиди, які не полишають спроб потрапити в Україну. 

Замість закритого пункту пропуску перевізники змушені були для в’їзду в Україну обрати інші ділянки кордону, зокрема – пункт пропуску «Виступовичі».
 

«В черзі на в’їзд в Україну з боку Білорусі в пункті пропуску «Виступовичі» накопичилася черга з кількасот транспортних засобів. Митне оформлення та пропуск транспортних засобів в цьому пункті пропуску здійснюється цілодобово. Від 00 годин 16 вересня посадовими особами митниці в пункті пропуску «Виступовичі» оформлено на в’їзд/виїзд 335 транспортних засобів, що значно перевищує його пропускну спроможність», – повідомляє Київська митниця Держмитслужби.


Водіїв просять з розумінням поставитися до ситуації, а перевізників закликають за можливості обирати для перетину кордону на в’їзд в Україну інші пункти пропуску, не суміжні з білоруською стороною.

Тегі: кордон, житомирщина, хасиди, черга
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: