Сьогодні: Чт, 09-05-2024    09:40:58
Житомир » Новини » Спорт » 2020 » Ноябрь » 20 » 17:23:23 оновлено: 17:54:23

Поліські «вовки» програли «корабелам» з Миколаєва: відео голів та огляд матчу

20-11-2020, 17:54:23 566 Коментарі 0 Читать на русском

Поліські «вовки» програли «корабелам» з Миколаєва: відео голів та огляд матчу
У поєдинку 14-го туру футбольний клуб "Полісся" приймав МФК "Миколаїв". Матч проходив не в Житомирі, а в Києві на стадіоні імені Баннікова. Житомиряни і миколаївці перед матчем були сусідами по турнірній таблиці, займаючи сьому і восьму позиції відповідно, набравши по 19 очок (при матчі в запасі у "Полісся").

Як повідомляє Sport Arena, старт матчу видався не надто активним, чому також сприяла погода в Києві – гравці вийшли на поле за мокрого снігу. "Полісся" в перші хвилини запам’яталося ударом у створ воріт від Марата Даудова, але Лободров забрав круглого в руки. А ось "Миколаїв" відповів голом на 15-й хвилині: після подачі з кутового Охрончука і подальшої скидки м’яч добре ліг на ногу Володимиру Одарюку, який зльоту потужним ударом пробив Яшкова. 1:0 для Миколаєва.

У першій половині "Поліссю" так і не вдалося створити будь-якої небезпечний момент біля воріт Корабелів, хоч в цілому гра і виглядала так само. Можна згадати удар з меж штрафного майданчика Повалія, але захисник Миколаєва завадив м’ячу долетіти до воріт Лободрова. А ось команда Іллі Близнюка забила другий гол в кінцівці тайму: Володимир Одарюк зробив дубль, відправивши м’яч у сітку з меж штрафного після пасу Куксенка – 2:0. Саме за такого рахунку пролунав свисток на перерву.

У другому таймі "Миколаїв" контролював гру, але пропустив м’яч після справжньою плутанини. Ярослав Галенко прийняв м’яч за межами штрафного і відразу ж з розвороту пробив у кут воріт гостей. Все б нічого, але воротар Корабелів Лободров далеко вийшов з воріт і не мав ніякої можливості перешкодити круглому влетіти в сітку. Надихаючий початок другої половини для команди Сергія Шищенка – 1:2.

Здавалося, що "Полісся" має шанс зачепитися хоча б за нічию в цій грі, але "Миколаїв" так не вважав. Спрацювала заміна від Іллі Близнюка: Вадим Вітенчук протягнув м’яч від центру і зважився на дальній удар, пославши сферу точно в ближній кут воріт номінальних господарів. Не дуже вдало зіграв в цьому епізоді воротар житомирян Антон Яшков, який бачив момент удару і м’яч, але не зміг до нього дотягнутися. 3:1 для Корабелів.

Це третя, і найбільша поразка "Полісся" в чемпіонаті. Наразі клуб з Житомира займає 8 сходинку у турнірній таблиці.
 

"Полісся" (Житомир) - МФК "Миколаїв" 1:3
Голи: Галенко, 57 - Одарюк, 16, 43, Вітенчук, 76

 

Тегі: чемпіонат України, Перша ліга, футбол, ФК Полісся
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: