Сьогодні: Вс, 05-05-2024    09:54:42
Житомир » Новини » Житомир » 2021 » Март » 25 » 16:48:35 оновлено: 17:15:35

Житомирський бізнес, що постраждав від карантинних обмежень, отримає допомогу з бюджету міста

25-03-2021, 17:15:35 1116 Коментарі 0 Читать на русском

Житомирський бізнес, що постраждав від карантинних обмежень, отримає допомогу з бюджету міста
Підприємці Житомира, що постраждали через карантинні обмеження, отримають додаткову компенсацію з місцевого бюджету. Відповідне рішення прийняли 25 березня на засіданні міської ради.

«Рішення щодо внесення змін до Програми соціально-економічного і культурного розвитку території Житомирської міської територіальної громади за 2021 рік прийнято сьогодні, під час сесії міської ради. Зазначену Програму доповнено таким пунктом: "підтримка суб’єктів малого та середнього бізнесу, які постраждають внаслідок карантинних обмежень в «червоній» зоні, на умовах співфінансування з державним бюджетом"», – інформує Житомирська міська рада.

Профільні виконавчі органи міськради розроблять порядок використання коштів, який буде затверджено рішенням виконавчого комітету міської ради після попереднього погодження з  комісією з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій.

Зі слів міського голови Сергія Сухомлина, для підприємців, що знаходяться в «червоній» зоні та не працюють, держава запропонувала 8000 гривень і звернулася до місцевого самоврядування з проханням доповнити цю суму до середньої заробітної плати. 

За попередніми розрахунками департаменту бюджету та фінансів міської ради, для підтримки житомирських підприємців сума допомоги має становити близько 10 млн грн.

Тегі: Житомир, бізнес, підприємці, БЮДЖЕТ, карантин
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: