Сьогодні: Чт, 02-05-2024    18:34:59
Житомир » Новини » Житомир » 2021 » Апрель » 21 » 12:02:39 оновлено: 12:04:43

Перший у Житомирі «Прозорий офіс» працює у тестовому режимі

21-04-2021, 12:04:43 759 Коментарі 0 Читать на русском

Перший у Житомирі «Прозорий офіс» працює у тестовому режимі
У Житомирі на майдані Польовому в тестовому режимі працює "Прозорий офіс". Основна його функція – забезпечення можливості отримання максимальної кількості послуг, котрі стосуються питань оформлення пенсій, отримання паспортів, реєстрації місця проживання тощо. 

На сьогодні в офісі вже працює термінал для самообслуговування, громадяни можуть сплатити рахунки безпосередньо на місці. В приміщенні "Прозорого офісу" облаштовано дитячу кімнату для перебування дітей, батьки яких звернулися за отриманням адміністративної послуги.

Для ефективної роботи офісу сьогодні, 21 квітня, члени виконавчого комітету запровадили єдині правила обслуговування відвідувачів.
 

"Якість обслуговування відвідувачів і послуг має підвищитися завдяки дотриманню стандартів обслуговування відвідувачів; розвитку інфраструктури очного і заочного обслуговування; розвитку каналів комунікацій з відвідувачами;  оптимізації процесів взаємодії з відвідувачами, дотримання єдиних принципів такої взаємодії при наданні послуг;   автоматизація процесів взаємодії з відвідувачами;  розвитку каналів комунікації між адміністраторами/працівниками всередині Центру та автоматизації процесів інформаційного обміну з суб’єктами надання адміністративних послуг з метою скорочення строків обслуговування і підвищення якості послуг; організації комплексного підходу до обслуговування відвідувачів за рахунок розвитку додаткових сервісів", – наголошують в міській раді.


З відвідувачами буде організовано регулярний "зворотний зв'язок". Зазначено, що такий зв’язок може здійснюватися у спосіб усних та письмових звернень відвідувачів; електронної пошти; телефонних звернень та через форми інтерактивного спілкування, як-от: віртуальної приймальні, особистого кабінету та ін.

У виконкому зазначають, що всі спрямовані відвідувачами скарги, пропозиції та відгуки будуть систематизуватися та аналізуватися керівником ЦНАПу.

"Параметрами взаємодії з відвідувачами є індивідуальний підхід; мінімізація часу для отримання послуги; оперативність реагування на скарги; дотримання встановлених термінів; можливість отримання повного спектру послуг та ін", – повідомляє виконавчий комітет.

Щомісячно, щоквартально та за рік ЦНАП звітуватиме керівництву міста про свою діяльність у форматі "Прозорий офіс".
 

"Прозорий офіс надаватиме близько 400 послуг, - говорить начальниця управління Центру надання адміністративних послуг Сюзанна Галецька. - Керівники виконавчих органів мають довести цей документ до відома спеціалістів, що працюють у Прозорому офісі, а це - департамент соціальної політики, департамент реєстрації, ЦНАП, управління ведення реєстру територіальної громади. Окрім того, документ буде надано і представникам  управління Державної міграційної служби Корольовського району, який здійснюють прийом у Прозорому офісі, представникам сервісного центру Пенсійного фонду".


















Фото: Житомир інфо

Тегі: Житомир, прозорий офіс
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: