Сьогодні: Чт, 09-05-2024    10:17:41
Житомир » Новини » Суспільство » 2021 » Июнь » 8 » 13:23:27

13-річний підліток після сварки з батьками втік з дому: він знайшовся аж у Києві

08-06-2021, 13:23:27 463 Коментарі 0 Читать на русском

13-річний підліток після сварки з батьками втік з дому: він знайшовся аж у Києві
13-річний хлопець відреагував на виховну бесіду з батьками втечею з домівки. Всю ніч рідні та поліцейські марно шукали його у Житомирі та по друзях, адже він поїхав до столиці. Про це "Журналу Житомира" повідомили в ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"7 червня увечері до поліції надійшло повідомлення про зникнення 13-річного підлітка з передмістя Житомира. Жителька Глибочицької територіальної громади розповіла правоохоронцям, що після виховної бесіди пішов з дому її 13-річний син і місце перебування його невідоме", – інформує поліція.


Мобільний телефон хлопець залишив удома, натомість мав із собою певну суму грошей. Самостійні пошуки батьків не дали результатів.
 

"Для розшуку дитини особовий склад відділу поліції №1 було піднято по тривозі. До пошукових заходів залучалися кінологи та службові собаки. Упродовж ночі поліцейські  відпрацьовували місця можливого перебування підлітка, зв’язувались із його друзями, перевіряли хостели та міські вокзали. Близько 6-ї ранку наступного дня батькам хлопчика зателефонували родичі зі столиці та повідомили про несподіваного юного гостя на їх порозі", – додали в ГУНП.


Як з’ясувалося, підліток маршруткою дістався до Києва і самостійно розшукав у столиці родичів. Цілу ніч хлопчик провів у під’їзді їх будинку, соромлячись свого пізнього візиту. Лише уранці натиснув на дверний дзвінок.

Підлітка передали батькам. З родиною наразі працює ювенальний поліцейський.

Тегі: втік з дому, підліток, розшук, київ
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: