Сьогодні: Вс, 05-05-2024    14:01:19
Житомир » Новини » Житомир » 2021 » Июнь » 9 » 09:41:07 оновлено: 12:09:07

Крок вперед і два назад: на житомирській набережній підрядник перекладає нову плитку

09-06-2021, 12:09:07 934 Коментарі 0 Читать на русском

Крок вперед і два назад: на житомирській набережній підрядник перекладає нову плитку
У Житомирі на набережній в міському парку триває реконструкція. Ще декілька тижнів тому здавалося, що завершення робіт на фінішній прямій і зону відпочинку встигнуть відкрити до початку літа. 

Проте, за інформацією "Суспільного", технагляд виявив недоліки і змусив підрядника перекласти 400 квадратних метрів плитки. Відтак і змістилися терміни здачі об'єкту в експлуатацію.
 

"Технагляд зробив зауваження підрядній організації і роботи по переукладанню плитки почалися із настанням теплої погоди в місті. Додатково кошти за ці роботи підряднику виділятися не будуть. Всі кошти закладені у проєктно-кошторисній документації. Чекаємо, що об'єкт буде зданий без недоліків і ми разом із ДАБІ введемо його в експлуатацію до середини чи до кінця липня", – поінформував керівник управління капітального будівництва Житомирської міськради В'ячеслав Глазунов.


Завершити роботи з укладання планують до 5 липня.


 

"Ми тут зняли близько 400 квадратних метрів плитки. Основу робимо товщою. Ту плитку, яку ми зняли десь у грудні місяці, ми укладемо назад, бо вона ж не використовувалася. Плануємо десь до 5 липня. Тобто, у липні ми закінчимо усю проїжджу частину – по облаштуванню те, що стосується плитки", – каже Микола Козачок, представник компанії-підрядника.




Фото: Суспільне


Передісторія


Масштабна реконструкція набережної розпочалася в березні 2019 року. Підрядником є ДП "Фаворит ОПТ".

На реконструкцію набережної уздовж річки Тетерів Європейський Союз виділив Житомиру 12 млн гривень. У 2020 році на реалізацію проєкту з Державного фонду регіонального розвитку було виділено 12,48 млн грн та 1,38 млн грн з місцевого бюджету.

Роботи на об'єкті повинні були завершити ще в 2020 році.

Тегі: реконструкція, Житомир, набережна
НОВИНИ ТА ОБ'ЯВИ
Коменатрів: 0
avatar

Інші новини Житомир: